Deze schilderijen, in aquarel, acryl, olieverf of gemengde techniek, zijn ontstaan na reizen in Namibië en Zuid Afrika

uit 2018 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De waardigheid van de leeuw

2020

De leeuw herinnert me er aan al mijn gevoelens door me heen te laten blazen zonder oordeel, met waardigheid. Elk gevoel wappert via mijn manen door het luchtruim met de wind mee. Niet omdat het er niet mag zijn, maar omdat het geen reden heeft te blijven hangen.

Gemsbok in Sossusvlei

2020

Een half uur voor zonsondergang zag ik deze gemsbok in de Sossusvlei in Namibië, waar de zandduinen oranje kleuren in het avondlicht.

Luipaard in Etoshapark

2020

Dit is één van de drie luipaard vrouwtjes die ik zag lopen, Ze bleken onderweg te zijn naar hun eerder gevangen prooi.  

olifanten bij Baobab boom

2020

Deze olifanten liepen rond in kuddes in het Krugerpark. Ze sleepten met takken en halve bomen. Met inkt heb ik er teksten in geschreven over de olifant en de baobabboom. Ik verkoop hem met lijst en passepartout. In een lijst van 50x60 cm

wildebeest in Etosha park 2020

2020

Deze gnoe (wildebeest) behoorde tot een kudde samen met een kudde zebra;s . Ze dronken, renden en ravotten in de waterplas in Etosha park, Namibië.
 

Lopende leeuw, Zuid Afrika

2020

Het is fantastich om leeuwen in hun natuurlijke omgeving te zien, zoals deze in Zuid Afrika.

aquarelschets leeuw

2020

schets van leeuw in Krugerpark

blou-aap

2019

De camping in het Krugerpark was omheind, maar daar trokken de blou-apen zich niets van aan. Het waren 'meesterdieven' enwisten aardig wat voedsel van de bezoekers te bemachtigen. Zo mooi en behendig..

Kudu, Krugerpark

2019

Deze kudu kon ik fotograferen terwijl ik in een wildpark in Zuid Afrika was. Hij heeft een prachtige vacht, houding en gewei

Zebra veulen Zuid Afrika

2019

Dit Zebra veulen loopt vrij rond in het Krugerpark in Zuid Afrika waar ik hem bewonderde. Dit schilderijtje is mooi ingelijst met passe partout en licht houten lijstje

olifant

2018

Deze olifant heb ik van heel dichtbij mogen bewonderen in het Krugerpark, Zuid Afrika

olifant Krugerpark

2018

Deze olifant liep plotseling vlak voor de auto de weg op. Zo imposant...de weg was van hem. Het schilderij is mooi ingelijst met passepartout en licht houten lijst.

passerende giraffen

2018

Gracieus, in slomotion, liepen zij door het veld in het Kruger Park van Zuid Afrika. Hun lange nekken zwierend door de hoge lucht. Binnen enkele minuten waren hun koppen echter kleine stippen boven de boomtoppen in de verte Het werk is ingelijst met passepartout en licht houten lijst.

zebra

2018

In het Krugerpark in Zuid Afrika heb ik veel dieren in het wild mogen bewonderen, zoals deze prachtige zebra