Workshop 'Schilderen vanuit jezelf'

Schilder je wel eens maar merk je dat je (een beetje) geremd bent? Schilder je wel eens, maar nooit vanuit je gevoel en op een groot doek? Zou je wel eens expressief willen schilderen maar weet je niet hoe of denk je dat je het niet kunt? Of heb je nog nooit geschilderd en wil je wel eens ervaren hoe het is om met verf op groot doek uitdrukking te geven aan jezelf?

Tijdens deze workshop in mijn 'Huiskameratelier'krijg je handvatten aangereikt om uit je denken te stappen, uit je resultaatgerichtheid en weer te ontdekken en te spelen. Met alleen 'plezier hebben'als doel op zich. Middels een ontspanningsoefening en een geleide fantasie, nodig ik je uit om contact te maken met jezelf, om je kracht en ruimte te ervaren en daarna, met beide benen op de grond, te schilderen met hart en handen. Je schildert op groot doek zodat je vrij en met grote bewegingen 'over het doek kunt bewegen'. Voor degenen die al een workshop intuïtief schilderen bij me hebben gevolgd; ik gebruik een andere geleide fantasie. Het wordt een iets andere invalshoek met hetzelfde doel. Op mijn blog kun je zien en lezen hoe de vorige workshops verliepen.

Locatie: Breda   Datum: vrijdag 22 mei 2020   Tijd: 13:30-16:30   Kosten: € 50,- incl. doek, acrylverf, penselen, koffie/thee/koekje   Aantal deelnemers: 4 á 5   Info/aanmelding: Melanie van Dorp tel: 0647286922   melanievandorp71@gmail.com