GEZICHT GEZOCHT

Voor mijn zeer gelijkende portretten gebruik ik het liefst aquarelverf vanwege het transparante en spontane karakter van het materiaal.

Ideaal voor de kinderportretten die ik in opdracht maak, want de vluchtigheid en de transparantie van het materiaal benadrukken de speelsheid en onschuld waarmee kinderen zo rijkelijk bedeeld zijn. Maar ook volwassenen komen mooi tot hun recht en ik benadruk hun persoonlijkheid met kleurrijke vlekken en spatten.

Met behulp van een duidelijke foto(geen flitslicht) maak ik met aquarelverf een levendig en gelijkend portret.  Voor een portret van 30 x 40 cm vraag ik 250 euro.  Indien mogelijk maak ik de foto zelf aangezien ik dan de gelegenheid heb om de persoon 3-dimensionaal te zien, iets van het karakter mee te maken en ik invloed heb op het lichtval. 

Tevens teken ik portretten van zowel kinderen als volwassenen in houtskool, krijt of potlood en schilder ik portretten met acrylverf of olieverf op doek. Voor een portret in potlood of krijt vraag ik voor een portret van 30x40 cm 150 euro en van 40x50 cm  200 euro. Voor een portret van 30x40 cm in olieverf vraag ik 450 euro. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen: melanievandorp71@gmail.com